GDPR

Oy Forcit Ab har forpliktet seg til å verne om privatlivet til alle sine eksterne interessegrupper. Eksterne interessegrupper inkluderer blant annet kunder, leverandører og arbeidssøkere. Med denne personvernerklæringen ønsker vi å informere alle representanter til våre eksterne interessegrupper om hvordan deres personopplysninger behandles.

Den behandlingsansvarliges kontaktopplysninger:

Oy Forcit AB (Org.nr.: 0103189-6)

Forcitintie 37, FI-10900 Hanko

 Bergcon AS (Org.nr.: 914382599)

Dølasletta 1, 3408 Tranby

 

For mer informasjon om personvern og behandling av personopplysninger, kontakt oss:

post@bergcon.no

Hvilke opplysninger samler vi på: 

Kontaktopplysninger
Eventuelt andre opplysninger som personen har oppgitt frivillig og som er vesentlige med tanke på vår forretningsvirksomhet

Hva personopplysninger brukes til: 

Samarbeid med forskjellige interessegrupper
Opprettholde kundeforhold
Forretningsdrift i samsvar med gjeldende lover og forskrifter
Rekruttering

Rettighetene til de som er registrerte: 

Den registrerte har rett til å vite hvilke opplysninger som er samlet om ham/henne
Den registrerte kan be om å få rettet opp opplysninger om seg selv
Den registrerte har rett til å be om å få slettet opplysninger om seg selv

Lagring, beskyttelse og behandling av opplysninger: 

Personopplysninger lagres på en sikker måte og behandles kun av personer som behøver disse opplysninger for å utføre sine egne arbeidsoppgaver. Vårt personale har fått opplæring i å utføre sine oppgaver i samsvar med kravene fastsatt i EU´s personverndirektiv.

Vi oppbevarer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å kunne drive vår virksomhet i henhold til de vesentlige prosedyrer og behov vi har i tråd med denne personvernerklæringen. Dersom den registrerte ber om det og dersom ingen annen lovgivning krever at opplysningene oppbevares, kan personopplysninger slettes eller anonymiseres. Eksempelvis forutsetter bokføringsloven at enkelte opplysninger oppbevares over en lengre periode uavhengig om materialet inneholder personopplysninger eller ikke. Vi samler også innloggingsinformasjon, som vi oppbevarer i den perioden som loven forutsetter.

Hvordan be om utlevering eller sletting av personopplysninger:

Vi sletter og utleverer personopplysninger kun på forespørsel fra vedkommende person. Vedkommende må kunne legitimere seg for oss på vårt avdelingskontor ved å vise et ID-kort; møte må avtales på forhånd ved å sende en e-postmelding til: post@bergcon.no

Utlevering av opplysninger til tredje part:

Ved behov utleverer vi også opplysninger etter forespørsel fra myndigheter, og vi informerer alltid de registrerte personene om dette dersom lovgivningen forutsetter det. Enkelte ganger kan vi bruke tjenester levert av en tredje part, og dette kan kreve at personopplysninger utleveres for å kunne levere tjenesten fra Forcit. I disse tilfellene har Forcit ansvar for virksomheten til tredje part på lik linje med sin egen virksomhet.

Informasjonskapsler (cookies) og webanalyse

De fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dette for å bedre brukeropplevelsen.  En cookie er en tekstfil som, ved besøk på et nettsted, legges i din nettlesers minne. Bergcons nettsted bruker cookies. Dersom du ikke ønsker dette, kan du enten endre nettleserens innstillinger slik at cookies fra www.bergcon.no ikke aksepteres. Det kan imidlertid føre til at nettstedet ikke fungerer optimalt.

Du må samtykke til bruk av personopplysninger (ekomloven § 2-7b). Samtykke gis ved at forhåndsinnstillingene på din nettleser aksepterer informasjonskapsler. Dersom du ikke ønsker at nettsiden skal lagre informasjonskapsler, kan du endre innstillingene i nettleseren din. Se nærmere om dette ved å klikke deg inn her.

I utgangspunktet blir IP-adresser lagret på en slik måte at det ikke registreres personopplysninger. I den grad vi behandler personopplysninger gjennom bruk av informasjonskapsler, er det rettslige grunnlaget berettigede interesser (GDPR art. 6 nr. 1 bokstav f). Bergcons berettigede interesse er å optimalisere vår nettside og tjenester for øvrig, samt få nettsiden til å fungere og være brukertilpasset.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics for å hente ut generell statistikk om hvordan nettstedet brukes slik at vi kan forbedre innholdet vårt. IP-adressen din blir automatisk anonymisert, slik at statistikken ikke kan spores tilbake til deg som enkeltperson. Følgende cookies settes av Google Analytics: _utma – _utmb – _utmz –

Dette er tredjeparts-cookies fra Google Analytics. Disse gir oss informasjon om hvordan nettstedet brukes (statistikk).

Du kan lese mer om Google Analytics her.

Facebook Pixel

Bergcon er til stede i flere sosiale medier. For å bedre interaksjonen mellom Facebook og www.bergcon.no, har vi installert Facebooks Pixel. Dette er et script som måler trafikk på tvers av Facebooks grensesnitt og våre nettsider. Pixelen samler informasjon fra informasjonskapslene (cookies) som ligger i din nettleser, og sender dette tilbake til Facebook hvor informasjonen blir samlet sammen med data fra din Facebookprofil. Informasjon som samles inn er knyttet til din brukeratferd eller handlinger du utfører som klikk på lenker. Informasjonen er kun tilgjengelig på et anonymisert og aggregert nivå.

Vi bruker dataen som samles inn av Facebook Pixel til å levere spesialtilpasset innhold til dem som besøker våre nettsider og til markedsføring på Facebook.

Du kan lese mer om Facebook Pixel her.

LinkedIn Insight Tag

LinkedIn Insight Tag er en JavaScript-kode som brukes på nettstedet www.bergcon.no for å få rapporter og innsikt om besøkende på nettstedet. LinkedIn Insight Tag brukes til å spore konverteringer, remålrette besøkende på nettsteder og få innsikt om personer som samhandler med lenker.

Du kan lese mer om LinkedIn Insight her.

Endringer i personvernerklæring:

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i personvernerklæringen i tråd med endringer eller presiseringer i lovgivningen. Ved vesentlige endringer i personvernerklæringen vil de registrerte motta separat informasjon.